Utearealer

Boligen er på to etasjer og takterrasse.
Bougenvilla
Boligen har tre terasser.  Det er tre sett med bord og stoler.
              En terrasse ligger på bakkenivå mot gata. Bildet øverst til høyre. Gata er hellelagt, privat og med minimal trafikk. Det er kortest veg fra kjøkkenet og hyggelig å være her. Det er lunt med lite trekk.
             Sola kommer først på tak og balkong, så på "vinterstid" kan det være best om morgenen på takterrassen eller balkongen. Vi bruker gjerne balkongen i andre etg.
Frokost nede.
Et hjørne av takterrassen med god utsikt over havet Det er terrasse på begge sider av trappeoppgangen. Bildet til venstre er fra takterrassen.
             Omtrent 25 meter oppover i gata tvers ovenfor svømmebassenget er det en vei gjennom husrekka. Bildet til høyre er fra denne utgangen. Nærmeste badeplass er i bukta. Strandpromenaden mot La Mata starter her mot venstre. En meget god restaurant Barlovento, ligger på hjørnet av bygget ned mot Middelhavet.
            Bildet i midten over er av vår bouguenvilla ved inngangen.
Bildet under til venstre er fra balkongen. Her sitter vi med utsikt over gata , bildet i midten er av"kaktusen" i hjørnet av terrassen og til høyre er vi på tur med sjømannskirken sin fjellgruppe.
Utgang fra urbanisasjonen mot sør
Balkongen Vår "kaktus" Fjelltur i Orihuela

Noen flere bilder

Bassenget Badebukta på nedsiden av huset Bassenget sen kveld i oktober
Vår i sanddynene. Friområde m. stier San Sebastian - 500 m til forrettningsgate Utsnitt fra restaurant og handlegate