Beliggende ved Playa de La Mata

Sett fra nord (fra Playa de La Mata)
La Mata syd

Beliggenhet
Sentralt i sydenden av La Mata stranden, en flott sandstrand med promenade og gangvei til La Mata, ligger Los Leandros F4. Stranda er velholdt og ren hele året. Innenfor stranda ligger friområder. Det er et fint område for en tur. Tversovenfor La Mata ligger Laguna de La Mata Naturreservat. Der finner du et informasjonssenter. Sandstranda fortsetter forbi La Mata til nabobyen Guardamar.
              Boligene ligger sydvent, skjermet og lunt i et rolig strøk, gaten er privat. Selv om det blåser kan vi ofte sitte lunt ute forran husene. Urbanisasjonen er sikret med porter og kun for intern trafikk i gata og for økt sikkerhet.
               Det er felles svømmebasseng 20 -25 meter fra huset. Bassenget er lukket, barnevennlig og kun for beboerne. Det er noe oppvarmet med enn svart vegg som samler varme. Holder derfor temperaturen lengere utover høsten og tidligere varmt på våren.
Det er norske TV kanaler (skandinaviske, engelske etc.)
             Husene er fullt utstyrte, hvert hus har3 varme- og kjølepumper. Det er internett med trådløs ruter.
Bildet til høyre er fra 2011. Det er kommet balustrade helt rundt og nye porter etter at bildet ble tatt. Nærmest er nr. 55, bougenvillaen står i nr. 56.
Det ligger en omfangsrik handlegate (mat, aviser, apotek etc. og mange barer og restauranter og også drosjeholdeplass) lenger oppe (5. min å gå) er det et handlesenter med bl.a. en stor Mercadona et par kvartaler videre. Man klarer seg fnt uten bil. Ryggsekk eller trillebag kan være greit. Bussen mellom Torrevieja sentrum og La Mata (Linea A) har holdeplass noen hundre meter fra urbanisasjonen.
Holdeplassen ligger på motsatt side av Cabo Cervera stranden. En liten badestrand rett på utsiden av den nederste utgangen fra urbanisasjonen, bak den flotte restauranten Barlovento. Her ligger også et bra spansk hotell, Hotel Cabo Cervera. Går man litt nordover (motsatt vei fra nedgangen) på promenaden ligger et par bra og rimelige restauranter.

Sett fra sør.
Los Leandros fase IV

Tilbake til hovedsiden