Change language / Endre språk ENGLISH NORSK

Velkommen

Vi har 2 rekkehus, 1 leilighet og 1 garasjeplass til utleie i Torrevieja La Mata i urbanisasjonen Los Leandros Fase 4. Vi kan hjelpe til hvis det er behov for flere hus eller leiligheter. Urbanisasjonen er populær, så jeg må ta forbehold. Det var her min Eva i februar 2002 sto på tomta, så ut over Middelhavet og sa: "Her eller aldri". Vårt første hus var nr. 56. Siden vi kun hadde anledningen til å bruke det i ferien, bestemte vi oss for å leie ut. Vi valgte firmaet Nordic Service til å bistå oss. Derav navnet på denne vevsiden. Det var Anita og Ken som drev. Anita var syk og måtte hjem til Sverige for behandling og firmaet opphørte. I dag bruker vi Costa Blanca Total Service.
       I januar 2012 kjøpte vi nr. 55. Nr. 55 og 56 er samme type hus og ligger veg i vegg. Siden juni 2013 har vi hatt leiligheten nr. 2. Min Eva ønsket seg en bolig på en flate.
       Det er ryddige forhold i urbanisasjonen, godt vedlikehold og renhold av fellesområdene inklusive gate og basseng. Gaten er avlåst for sikkerhets skyld.Bassenget er inngjerdet. Det meste er i gangavstand. Det er 50 m til en av Torreviejas fineste restauranter Barlovento. Et par hundre meter til noen rimeligere. 25 m til basseng og 50 m til nærmeste strand. Ca. 400 m å gå på strandpromenaden til den store La Mata stranden. Strendene vedlikeholdes og holdes rene av kommunen hele året. Det er kort vei til buss med relativt hyppige avganger. Det er Linea 1A som går mellom Torrevieja sentrum og La Mata. I husene våre skal det være:

  • AC (varme/kjøl), en stor i nr. 2, i nr. 55 og 56 i stue og begge soverom
  • Skandinaviske og internasjonale TV-kanaler
  • Internett (trådløs ruter)
  • Egen kran for renset drikkevann
Egne bilder

Bildet er sammensatt av et nattbilde, bilder fra Barlovento hvorav et der kelneren renser fisken for oss, et fra La Huerta del Cura i Elche (verdt et besøk) med palmer, vann og her kaktus, et fra La Mata stranden nederst til høyre, en daddelklase og typiske blomster.

Costa Blanca

Lokal representant

Firma Costa Blanca Totalservice bistår oss i Spania. Man skal bli møtt ved ankomst, få overlevert nøkler og bli vist huset. Vask av huset før ankomst og ved avreise gjøres av firmaet.

For mer fyldig informasjon om Costa Blanca og Torrevieja (klima, aktiviteter, severdigheter osv.) se: for eksempel Spaniasidene

I tilfelle sykdom

Det anbefales å ta med Europeisk helsetrygdkort. Dette kortet fås ved henvendelse til HELFO og vil gi gratis hjelp på offentlige sykehus. I Torreviejaområdet fins flere tilbud, blant annet et stort nytt (i 2006) offentlig sykehus med høy standard: Hospital de la Vega Baja. Det private sykehuset Quironsalud er nærmest (3 km om man tar korteste vei) og med reiseforsikring har vi fått god hjelp der.

Norsk lege er også tilgjengelig: Legekontoret i Torrevieja tlf. 0034 656865614.