Beliggenhet


Hentet fra torrevieja.callejero.net


Hentet fra google.com google.com

I bildet over til venstre ligger Urbanisasjonen Los Leandros Fase 4 mellom gatene San Sebastian, Jaen, Huelva og Notar Juan José Martinez Román. Calle San Sebastian er en gammel gate og har beholdt navnet lenge. Gaten Calle Notar Juan José Martinez Román, som går langs stranda har skiftet navn flere ganger melom 2003 og 20013. Calle Jaen og Calle Huelva fikk navn rundt 2010, de var lenge navnløse.

Våre boliger sin plassering er følgende: Øverst i rekken mot Calle San Sebastian ligger nr. 2. Det er to etasjer i bygget og nr. 2 er første etasje. Vi har utearealene på begger sider, både mot Calle San Sebastian og mot den private gaten inne i urbanisasjonen, som er uten navn. Takterrassene på nr. 55 og 56 syns som to av tre kvadratiske takterrasser til høyre for bassenget nederst i den indre blokka. Nr. 55 og 56 er de to takene til høyre i bildet. Det er en utgang på hjørnet av urbanisasjonen helt nederst i Calle Huelva. Fra nr. 56 til den lille badestranda Cabo Cervera, er det ca. 75 meter.

Bildet til høyre viser nordre del av Torrevieja med bydelen La Mata som en slags satellitt. I bildet til venstre kan man se starten på strandpromenaden som går til La Mata. Den går på siden av gaten mot Middelhavet og har i bildet en grå-brun farge. Det er 400 meter langs strandpromenaden til den store og flotte La Mata standen. Friområder er grønne.


Hentet fra google map Torrevieja

Veibeskrivelse

Her beskrives kjøreruter til Los Leandros F4. Den enkleste ruten er antakelig å kjøre til en rundkjøring på vei N332 vist på kartet til venstre, og ta av på CV898 "Torrevieja por la costa".

Fra flyplassen ved Alicante lønner det seg å bruke lokalveien N332. Du finner N332 ved å følge skiltene mot Alicante og Santa Pola. Ta etter ca. 1 km, første større avkjøring mot høyre mot Santa Pola og Cartagena. Da skal du være på N332 på vei sydover. Kjør 40 km på N332, følg skiltene mot Cartagena.

Etter å ha passert byen Guardamar de La Segura går det oppover til toppen av en lav ås. Der har du utsikt og kan se utover en slak dal med Torrevieja foran deg. Kjør ned i dalen og passer La Mata. Straks det begynner å gå oppover på den andre siden av dalen skal du ta av til venstre. Det er rundkjøringen øverst i kartutsnittet.

Etter å ha tatt av N332 kan du velge å ta av ned Avenida del Agua (kjør forsiktig, det er en kraftig farsdump der),og deretter følge veien langs stranda sydover. Når det kommer bebyggelse mellom veien og havet (den flotte restauranten Barlovento) ligger urbanisasjonen på høyre side.

Fortsetter du på Calle Vial de Ronda, så kommer du til et y-kryss. Der må du holde til venstre gjennom "stripa". Etter å ha passert restaurant Magani ved skjelettet av et uferdig bygg, finner du Calle San Sebastian. Kjør ned mot vannet.

Kommer du fra syd så kan det lønne seg å kjøre motorveien nordover til litt nord for San Pedro og så kjøre ned på N332. Kjør forbi mesteparten av Torrevieja og ned bakken til CV898 Torrevieja por la costa. Kommer du til La Mata er det bare å ta rundkjøringen tilbake og følge beskrivelsen over.

Kart som viser boligområder i Torrevieja


              Sentrum er der det på kartet står Torrevieja.
              Altos de Bahia ligger på kartet ved Avda. de las Cortes Valencianas over der det står Torre del Moro.
              El Limonar, La Siesta , San Luis og Torreta, ligger mellom saltsjøene Laguna de Torrevieja og Laguna de La Mata.
              Vann fra Middelhavet tas inn i disse sjøene for saltutvinning og de inneholder konsentrert saltvann.
              La Mata går fra Cabo Cervera til byen La Mata.
              Los Locos ligger inntil sentrum se Playa de los Locos.
              Los Altos ligger syd (til venstre på kartet) for byen.

Kartet er hentet fra Spaniasidene Tilbake til hovedsiden